diumenge, 13 de maig del 2012

Lioneses amb Cobertura de Xocolata

lioneses amb cobertura de xocolata





















Ingredients:
  • 500 grams de lioneses de nata congelades
  • 1 rajola de xocolata fondant
  • 25 grams de mantega

Traiem del congelador les lioneses. Desfem al bany Maria la xocolata tallada a bocins i  la mantega. Removem amb una cullera de fusta.
Banyem la meitat superior de les lioneses dins la xocolata calenta i les anem col·locant en una safata amb blonda. Les deixem a la nevera fins el moment de servir-les.


  • Són unes postres molt senzilles que podem improvisar en qualsevol moment.

  • Una varietat d'aquestes postres: Posem en cada plat de postres, tres lioneses. Desfem la xocolata al bany Maria i hi afegim llet sencera 200 ml. Servim les lioneses cobertes amb xocolata calenta.






              Què es cou a la cuina? Lioneses amb Cobertura de Xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada