dilluns, 11 de juny del 2012

Anelles de Ceba en Tempura

anelles de ceba en tempura
  • Farina de tempura
  • 2 cebes tendres de mida gran
  • Aigua, sal
  • Un polsim de colorant alimentari
  • Oli d'oliva abundant (per fregir)

Treure la primera capa a les cebes i tallar-les a rodanxes de mig centímetre.
Separar les anelles de manera que semblin calamars per fer a la romana.
Salar-les lleugerament.
Posar l'oli a escalfar (millor si es té fregidora).
Preparar la tempura, desfent la farina amb aigua molt freda. Ha de quedar amb una consistència cremosa (ni aigualida, ni massa espessa.
Passar les anelles de ceba per la massa i anar fregint-les amb l'oli ben calent.
Deixar escórrer sobre un paper absorbent.
  • Són delicioses com aperitiu.
  • També es poden servir com acompanyament.
  • La massa de tempura s'ha de preparar en el moment just abans de fregir.
  • Perquè la tempura no perdi temperatura posarem dins un parell de glaçons.






               Què es cou a la cuina? Anelles de Ceba en Tempura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada