dimecres, 7 de novembre del 2012

Gambes al "Ajillo"

gambes al "ajillo"
Ingredients:
  • 250 g de gambes (cues pelades i congelades)
  • 2 gran s d'all
  • 2 bitxos (guindillas)
  • 200 dl d'oli d'oliva
Posar-les gambes a descongelar dins d'una escorredora.
Pelar i tallar els alls a làmines.
Posar oli dins de la paella i abocar-hi els alls i els bitxos. Es pot fer servir una cassola de terrissa.
Donar unes voltes vigilant que no es cremin. Afegir les gambes i coure fins que canviïn de color i siguin al punt.
Servir immediatament.
  • Si pot ser, utilitzar una cassola de terrissa del tamany adequat. Aquest tipus de material conserva més i millor l'escalfor.
  • Les gambes han de ser de bon tamany i es poden trobar envasades en paquets de 500 g a la Sirena i a Mercadona.
  • La gràcia d'aquestes gambes és que piquin. Si no us agrada el picant, traieu el bitxo o poseu-ne només un.



Què es cou a la cuina? Gambes al "Ajillo"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada