diumenge, 18 de novembre del 2012

Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)

patates amb julivert
Per a 4 persones:
  •  1.300 g de patates de bona qualitat
  • Julivert fresc abundant
  • 1 got d'aigua
  • Un bon raig d'oli d'oliva
  • Sal
  • 2 ous
Pelar i rentar les patates. Tallar-les a rodelles fines, si pot ser amb una mandolina. Posar-les a l’olla a pressió, afegir-hi l’aigua, la sal, l’oli d'oliva i les fulles del julivert, ben picat.
Remoure bé, tapar l’olla i coure (10 m amb olla a pressió clàssica / 4 minuts en olla súper ràpida, comptats quan aparegui la segona anella (la tercera anella en l'olla WMF).
Batre els dos ous (no excessivament). Passat el temps indicat, treure.li la pressió a l’olla posant-la sota l’aixeta i obrint lentament la vàlvula.
Obrir la tapa  i abocar  els ous batuts. Tapar de nou i sacsejar suaument,  perquè l’ou es barregi amb les patates. Deixar tapat un parell de minuts i ja es pot servir.
L’ou ha de quedar bastant quallat i les patates han d'haver quedat amb una mica de suc.

  • Recepta per a olla a pressió.
  • Temps de cocció: 
      • Olla a pressió classica: 10 minuts comptats des del moment que comenci a girar la vàlvula.
      • Olla a pressió súper ràpida: 4 minuts, comptats des del moment que apareix la segona anella (la tercera en l'olla WMF),





Què es cou a la cuina? / Patates amb Julivert


1 comentari: